Nieuws

Lancering nieuwe website

Eindelijk is het zover! Met gepaste trots heten wij u welkom op onze vernieuwde website. We hebben voornamelijk ingezet op de verbetering en vernieuwing van technologie en gebruiksvriendelijkheid. We hebben er lang naar uitgekeken en geven u graag een duidelijk overzicht van de belangrijkste features van de nieuwe website.

 

- De lay-out en navigatie zijn zo opgezet dat u op een overzichtelijke manier door de verschillende pagina's kan navigeren.

- In onze rubriek "lifestyle" kan u uw droomwoning zoeken via vernieuwde categoriëen: ecologisch, budget, stadsleven, platteland, dierenliefhebber, luxe. 


- Wilt u graag op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen in de vastgoedsector? Neem dan zeker een kijkje op onze nieuwspagina.


- Benieuwd hoeveel u kan lenen en welke woning u kan kopen? Via de tool van Hypotheekwinkel kan u op onze site simulaties maken.

- U ziet in één oogopslag hoeveel u maandelijks aan een lening betaalt.


- Bij ieder pand worden "panden in de buurt" getoond op google maps. Via deze handige tool ziet u in één oogopslag waar de panden zich bevinden.

- Via google Streetview kan u de omgeving van het pand bekijken.


- Als eigenaar krijgt u een inlogcode waarmee en u zelf alle informatie betreffende uw pand kan bekijken op onze website. Deze eigenaarslogin geeft u de mogelijkheid de ontwikkelingen van de verkoop  van uw eigendom op elk ogenblik te raadplegen.

- Onze website is responsive. Op deze manier voldoen we nu ook aan de eisen van alle mobiele apparaten en tablets.