Nieuwstraat 2 bus 1 - Genk

Appartement

Ref: spir6461

Omschrijving

Bent U op zoek naar een ruim appartement met 3 slaapkamers, in Genk centrum? Kom dan snel het potentieel van dit pand ontdekken!
Gelegen op de Nieuwstraat 2 te Genk, op wandelafstand van het centrum, openbaar vervoer en winkels , etc.

+++SUPERVOORDEEL: Deze woning komt in aanmerking voor een extra rechtenvermindering! (Indien voorwaarden voldaan 7% ipv 10% verkooprechten + extra korting verkooprechten van 5.600Ä!! )+++

+++Bekijkt U de woning via een aanverwante website ga dan naar www.machon.be en klik op "GRONDPLAN" voor meer foto's, afmetingen en plannen!+++

Dit gezellig appartement werd in 2014 aan renovaties onderworpen. Zo werden de keuken, ramen en elektriciteit volledig vernieuwd. Het appartement werd door de jaren heen altijd goed onderhouden.

We betreden het appartement via de centraal gelegen inkomhal met afsluitbare berging. De leefruimte beschikt over grote raampartijen waardoor er een overvloed aan lichtinval is en het hier zeer aangenaam vertoeven is !

Aansluitend aan de living vinden we de volledige ingerichte keuken terug! Zetten we onze weg verder vinden we maar liefst drie slaapkamers en de badkamer terug.

Het appartement beschikt over een zeer praktische indeling: inkomhal, berging,woonruimte, keuken , berging, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer met lavabo en bad en apart toilet.

Extra voordeel is dat men beschikt over een staanplaats hetgeen zeer praktisch is. Geen tijdverlies naar het zoeken van parkeergelegenheid dus!

Voor meer informatie of een afspraak tot bezichtiging kan u steeds terecht op het telefoonnummer 089/71.82.82 of via info@machon.be

Tot snel!

Bebouwing

Bouwjaar 1974
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 100 m≤

Comfort

Verwarming Elektriciteit
Beglazing Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op overeen te komen
Aantal garages 1
Aantal parkeerplaatsen 1

EPC gegevens

EPC waarde 484 kWh/m≤
484

Geografische info

Nieuwstraat 2 bus 1 , Genk
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt