Grote Baan 17 bus 5 - Hasselt

Gelijkvloers app.

Ref: spir6543

Omschrijving

Ruim gelijkvloers appartement met garage en kelderberging.

+++SUPERVOORDEEL: Dit appartement komt in aanmerking voor een extra rechtenvermindering! (Indien voorwaarden voldaan 7% ipv 10% verkooprechten + extra korting verkooprechten van 5.600Ä!! )+++

+++Bekijkt U de woning via een aanverwante website ga dan naar www.machon.be en klik op "GRONDPLAN" voor meer foto's, afmetingen en plannen!+++

Dit appartement is gelegen in Kuringen op de Grote baan 17 bus 5, een zijstraat van de Kuringersteenweg (N2), die Hasselt verbindt met Diest. Ook de op-en afritten van de E313 en E314 zijn zeer nabijgelegen. Dagdagelijkse voorzieningen bevinden zich allen binnen een straal van 1 km.

Enorm voordeel van dit appartement is de gelijkvloerse ligging, de aanwezigheid van een garagebox met rechtstreekse toegang tot privť binnenkoer en de ligging aan voorzijde. De inkomhal en aparte toegang tot bureauruimte zorgt er bovendien voor een ideale inrichting als ruimte voor evt. uitoefening van een vrij beroep. De garagebox en kelderberging zijn verplicht aan te kopen voor een meerprijs van 24.000,- EUR.

Men betreedt het appartement via een ruime inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. Vanuit de inkomhal heeft men verbinding met de woonruimte en een eerste slaapkamer (momenteel benut als bureauruimte). In de woonruimte geniet men van veel ruimte in combinatie met een goede portie lichtinval. Vanuit de woonkamer bereikt men de twee andere slaapkamers en badkamer via een aparte overloop. Deze achterliggende ruimtes alsook de keuken bieden allen zicht op de binnenkoer. Deze is toegankelijk vanuit de keuken en biedt doorgang tot de aparte garagebox.

Op de kelderverdieping bevindt zich ten spotten ook nog een kleine berging.

Bent u op zoek naar een leuk gelijkvloers appartement met kelderberging en garagebox in Hasselt? Kom dit appartement dan snel bezoeken en laat deze kans niet aan u voorbijgaan.

Neem contact op met ons kantoor voor meer info of het inplannen van een bezoek. Bereikbaar via 011/21.31.41 of via info@machon.be.

Bebouwing

Bouwjaar 1972
Renovatiejaar 2013
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 111 m≤

Comfort

Verwarming Stookolie

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling
Aantal garages 1

EPC gegevens

EPC nį 20180314-0002036311-1
EPC waarde 427 kWh/m≤
427

Geografische info

Grote Baan 17 bus 5 , Hasselt
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt