Hemelingenstraat 9 - 11 - Tongeren

Duplex

Ref: spir6491

Omschrijving

Bovenliggend duplexapp. met royaal terras met gelijkvloerse handelsruimte op toplocatie.

+++Bekijkt U de woning via een aanverwante website ga dan naar www.machon.be en klik op "GRONDPLAN" voor meer foto's, afmetingen en plannen!+++

Dit prachtige handelspand bevindt zich op toplocatie in de Hemelingenstraat 9 - 11 te Tongeren, een zijstraat die begint aan de R72 (ringweg rond Tongeren, stadslus rond centrum) en rechtstreeks eindigt op de Grote Markt, de Graanmarkt en de Vlasmarkt.

Enorm voordeel is de uitermate veilige afsluiting van het pand d.m.v. elektrische rolluiken aan voorzijde. Indien geopend, zijn er drie aparte ingangen van straatzijde, nl. linkergedeelte (voorheen: afhaalbar met achterliggende keuken en koeling), rechtergedeelte (voorheen: bar met zitgedeelte achter en vooraan) en een rechtstreekse inkom naar het privťgedeelte. Het pand is ook grotendeels onderkelderd.

Het pand is momenteel ingericht als horecazaak op het gelijkvloers, vroeger gekend als de Bonita, een weldraaiend ijssalon en broodjeszaak. Het pand kan een oplossing bieden voor tal van andere invullingen (navraag ruimtelijke ordening Tongeren).

Op de verdieping bevindt zich een duplexappartemen met een wasplaats, keuken, apart toilet en een woon- en eetkamer. Vanuit hier heeft men toegang en zicht op het prachtige, royale terras met verse transport en bediening van goederen via een buitenlift. Het terras is ook bereikbaar via de gelijkvloerse handelszaak via een wenteltrap die zich buiten begeeft.

Tenslotte zijn er op de tweede verdieping nog 2 (mogelijkheid tot 3) slaapkamers en een badkamer,

Opvallende kenmerken zijn de hoogwaardige afwerking, gebruik van kwalitatieve producten en onderhoudsvriendelijke materialen, de uiterst goede ligging en bereikbaarheid dichtbij de historische Grote Markt, de aparte ingangen,

Komt u graag zelf alle potentieel en mogelijkheden ter plaatse ontdekken of blaast u dit pand opnieuw leven in met behoud van handelsfunctie als ijs en broodjeszaak? Een overname van de huidige inboedel is steeds bespreekbaar.

Neem contact op met ons kantoor voor meer info of het inplannen van een bezoek. Bereikbaar via 012/23.49.04 of via info@machon.be.

Bebouwing

Bouwjaar 1890
Aantal slaapkamers 2
Grond oppervlakte 190 m≤
Woonoppervlakte 371 m≤

Comfort

Verwarming Aardgas

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied Woongebied met cultureel historische en/of esthetische waarde
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Beschermde archeologische zone Ja

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling

EPC gegevens

EPC nį 20171020-0002004106-1
EPC waarde 228 kWh/m≤
228

Geografische info

Hemelingenstraat 9 - 11 , Tongeren
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt