Meldertsestraat 14 - Halen

Kantoor met woning

Ref: spir6544

Omschrijving

Stijlvol, prachtig herenhuis op perceel van 70 are.

+++Bekijkt U de woning via een aanverwante website ga dan naar www.machon.be en klik op "GRONDPLAN" voor meer foto's, afmetingen en plannen! Nu al benieuwd het waanzinnig interieur van dit herenhuis te ontdekken? Klik op 'VIRTUEEL BEZOEK' voor onmiddellijke toegang tot de woning in 3D+++

Het pand is gelegen in een bufferend parkgebied met bewoning en representatieve bedrijfsactiviteiten binnen bestaand bedrijventerrein.
Hoofdbestemming: wonen en groenvoorziening.
Nevenbestemming: kleinschalige ambachtelijke representatieve bedrijvigheid op het gelijkvloers is toegelaten, in zoverre zij niet schadelijk is voor de omgeving, en het groene karakter van de onmiddellijke omgeving respecteert.

In het gebied kan een aanvraag voor vergunning worden ingediend voor instandhoudingswerken alsook het verbouwen en herbouwen van de bestaande gebouwen en constructies, waarbij een eventuele oppervlakte uitbreiding ten aanzien van het bestaand oppervlak niet meer bedraagt dan 150m2.

De dubbele losstaande garage met tuinberging alsook de bureauruimte/atelier op het gelijkvloers, grenzend aan de inkomhal, kan voor verdere invulling voor de uitoefening van een vrij beroep dienen.

Dit herenhuis sluit zich in binnen een waanzinnig privť parkgebied waardoor elk zicht van binnen naar buiten uitkijkt op het groen.
In 2011 werd de keuken vernieuwd, in 2013 werd alle buitenschrijnwerk vervangen en werd er overal dubbele beglazing geplaatst. De buitengevel werd opnieuw geschilderd en het dak werd gedeeltelijk vernieuwd.

Hoge plafonds met sierlijsten, rozetten en kroonluchters, authentieke gietijzeren trap met koperen leuningen, marmeren sierschouwen, drie open haarden, gietijzeren radiatoren, optimaal vertoeven met een geslaagd contrast tussen de authenticiteit en de moderne verfrissingen? Dat kan!

Het pand werd zorgvuldig gerenoveerd met behoud van de eigenheid.. Dit is meteen waarneembaar bij het binnentreden. Hier wordt je overdonderd door het unieke karakter.

Buitenshuis begeeft men zich in alle rust en privacy doorheen een perceel weiland en bos van bijna 70 are. Er is een losstaande dubbele garage, een extra tuinberging en een pittoresk terras waar men op uitkijkt vanuit de eetkamer in de keuken.

Wenst u dit exclusieve pand graag te benutten als een combinatie van een vrij beroep/handel met wonen? Contacteer ons dan zeker voor de mogelijkheden.

Neem contact op met ons kantoor voor meer info of het inplannen van een bezoek. Bereikbaar via 011/21.31.41 of via info@machon.be.

Bebouwing

Bouwjaar 1903
Renovatiejaar 2013
Aantal slaapkamers 5
Grond oppervlakte 6931 m≤
Woonoppervlakte 434 m≤

Comfort

Verwarming Stookolie
Beglazing Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Parkgebied Bufferend parkgebied met bewoning en representatieve bedrijfsactiviteiten - gebieden voor ambachtelijke bedrijven en KMO's.
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling
Aantal garages 2

EPC gegevens

EPC nį 20150422-0001752336-1
EPC waarde 376 kWh/m≤
376

Geografische info

Meldertsestraat 14 , Halen
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt