Vissersstraat 3 - Dilsen-Stokkem

Villa-landhuis

Ref: spir6547

Omschrijving

+++ Bekijkt U de woning via een aanverwante website ga dan naar www.machon.be en klik op "GRONDPLAN" voor meer foto's, afmetingen en plannen!+++

Dit unieke villa-landhuis bevindt zich in de Vissersstraat te Dilsen-Stokkem, een gemeente in Oost-Limburg tegen de Nederlandse grens en liggende in een plattelandsomgeving.

De tuin werd ontworpen door inschakeling van een tuinarchitect en is in volle harmonie met de zeer aangename en rustige omgeving. Hier geniet men van alle rust en privacy. Over de zwemvijver heen kijkt men naar de Oude Maas met achteraan het Maasbekken en een eindeloos zicht over de Maaslandse velden.

Met respect voor het behoud van de eigenheid en het typerende hoeve-karakter, werd deze voormalige hoeve in 1990 verbouwd en uitgebreid tot een zeer karaktervolle en ruime villa. Enorm voordeel is het tijdloze karakter van zowel het in- als exterieur. Zodoende ontleent het pand zich perfect voor een eerder klassieke/landelijke invulling of een klassevolle moderne aankleding. Er werd steeds gekozen voor het gebruik van zeer degelijke materialen.

Het hellend dak werd geÔsoleerd met 10 cm minerale wol. Ook de muren en de vloeren zijn voldoende geÔsoleerd wat resulteert in een gunstige EPC-score en een zuinig energieverbruik. Er kan steeds worden bijverwarmd via een van de open haarden. In de eetkamer, keuken, woonkamer en badkamer boven is er vloerverwarming aanwezig. De sanitaire cellen werden steeds voorzien van ventilatie via mechanische af- en aanvoer.

Indeling gvl: inkomhal, vestiarie, toilet, zithoek, woonkamer met bureau, eetkamer, keuken, sas, veranda, sas, wasplaats, toilet, berging, garage (3 staanplaatsen);
indeling niveau +1: hobbykamer (slpkmr 1), berging, bureau (slpkmr 2), badkamer, dressing, slpkmr 3, nachthal, slpkmr 4, slpkmr 5, toilet, badkamer 2, slpkmr 6, slpkmr 7;
Ook is er nog een kelder aanwezig van ca. 40m2 die uitermate geschikt is voor de stockage van wijnen.

Bent u op zoek naar een karaktervolle hoeve in een zeer groen landschap, perfect in harmonie met de omgeving waar men tevens geniet van zeer veel licht, ruimte en comfort?

Kom dan snel zelf alle troeven van de woning ontdekken.
Neem contact op met ons kantoor voor meer info of het inplannen van een bezoek. Bereikbaar via 011/21.31.41 of via info@machon.be.

Bebouwing

Bouwjaar 1990
Aantal slaapkamers 7
Grond oppervlakte 3420 m≤
Woonoppervlakte 751 m≤

Comfort

Verwarming Stookolie
Beglazing Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Parkgebied Deels parkgebied, deels woongebied met agrarisch karakter en cultureel, historische en/of esthetische waarde. Het pand is gelegen in de Maasvallei tussen Maaseik en Maasmechelen : landschappelijk erfgoed - relicten - Hoeve : vastgesteld bouwkundig erfgoed - relicten
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Ja
Mogelijk overstromingsgevoelig Ja
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling

EPC gegevens

EPC nį 20170412-0001949845-1
EPC waarde 254 kWh/m≤
254

Geografische info

Vissersstraat 3 , Dilsen-Stokkem
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt