Meldertsestraat 14 - Halen

Herenhuis

Ref: spir6545

Omschrijving

Stijlvol, prachtig herenhuis op perceel van 70 are.

+++Bekijkt U de woning via een aanverwante website ga dan naar www.machon.be en klik op "GRONDPLAN" voor meer foto's, afmetingen en plannen! Nu al benieuwd het waanzinnig interieur van dit herenhuis te ontdekken? Klik op 'VIRTUEEL BEZOEK' voor onmiddellijke toegang tot de woning in 3D+++

Dit herenhuis sluit zich in binnen een waanzinnig privť parkgebied waardoor elk zicht van binnen naar buiten uitkijkt op het groen.
In 2011 werd de keuken vernieuwd, in 2013 werd alle buitenschrijnwerk vervangen en werd er overal dubbele beglazing geplaatst. De buitengevel werd opnieuw geschilderd en het dak werd gedeeltelijk vernieuwd.

Hoge plafonds met sierlijsten, rozetten en kroonluchters, authentieke gietijzeren trap met koperen leuningen, marmeren sierschouwen, drie open haarden, gietijzeren radiatoren, optimaal vertoeven met een geslaagd contrast tussen de authenticiteit en de moderne verfrissingen? Dat kan!

Het pand werd zorgvuldig gerenoveerd met behoud van de eigenheid.. Dit is meteen waarneembaar bij het binnentreden. Hier wordt je overdonderd door het unieke karakter.

Indeling gelijkvloers: inkomhal, bureauruimte/atelier, keuken met berging, eetkamer, woonruimte en zitruimte;
Indeling verdieping +1: nachthal, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, master bedroom met dressing en balkon, bergruimte, badkamer;
Indeling verdieping +2: mansarde 1, mansarde 2, imposante zolderruimte ca. 140m2 met nokhoogte 6,6m. Er wordt hier voldoende licht gecreŽerd door de centrale dakkapel. Weet jij al hoe je deze ruimte zou invullen?

Buitenshuis begeeft men zich in alle rust en privacy doorheen een perceel weiland en bos van bijna 70 are. Er is een losstaande dubbele garage, een extra tuinberging en een pittoresk terras waar men op uitkijkt vanuit de eetkamer in de keuken.

Eerder het idee dit exclusieve pand te benutten als een combinatie van een vrij beroep/handel met wonen? Contacteer ons dan snel voor de mogelijkheden.

Neem contact op met ons kantoor voor meer info of het inplannen van een bezoek. Bereikbaar via 011/21.31.41 of via info@machon.be.

Bebouwing

Bouwjaar 1903
Renovatiejaar 2013
Aantal slaapkamers 4
Grond oppervlakte 6931 m≤
Woonoppervlakte 434 m≤

Comfort

Verwarming Stookolie
Beglazing Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Parkgebied Bufferend parkgebied met bewoning en representatieve bedrijfsactiviteiten - gebieden voor ambachtelijke bedrijven en KMO's.
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling
Aantal garages 2

EPC gegevens

EPC nį 20150422-0001752336-1
EPC waarde 376 kWh/m≤
376

Geografische info

Meldertsestraat 14 , Halen
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt