Oudekerkstraat 27 - Kinrooi

Gemengd gebruik

Ref: spir6380

Omschrijving

++Bekijkt u deze woning via een aanverwante website, ga dan naar www.machon.be en klik op grondplan voor meer fotoís, afmetingen en plannen.+++

In de landelijke deelgemeente Molenbeersel bevindt zich deze mooie woonst welke kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Het pand ligt in de dorpskern op een perceel van 08a19ca, vlakbij de Nederlandse grens met Weert. Zowel Kinrooi als Maaseik bevinden zich slechts op enkele minuutjes rijden. Dit pand kan volledig gebruikt worden als woonst of u kan dit combineren als gelijkvloerse handelsruimte met bovenliggend duplex appartement met drie slaapkamers. Ideaal aldus voor uw beroep aan huis.

De mooie zuid-gerichte tuin met vijver maakt het gezellig vertoeven. Achteraan deze tuin vinden we een extra ruimte ingericht als studio met keukenblok en slaapgedeelte. De zijkant van de woning is voorzien van een aparte garage met carport voor uw wagens.

Het gelijkvloers bestaat uit een handelsruimte/kantoorruimte/ werkruimte met een oppervlakte van +/-100 m≤ en is opgedeeld in twee ruimtes met elk een aparte inkomdeur. Achteraan vinden we ook een extra werkruimte en deze is te betreden via een groot schuifraam (met elektrisch rolluik) uitkomende aan het terras en tuin aan de achterzijde. Voor het pand bevinden zich drie parkeerplaatsen.

De bovenliggende woonst (duplex appartement) bestaat uit een ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote schuiframen en welke zicht geven op de tuin en waar mogelijkheid is tot een terras welk ook weer zuid-gericht gelegen is. Verder grenst deze mooie woonkamer aan een open ruime en geÔnstalleerde keuken (50 m≤). Een verdieping hoger vinden we dan drie ruime slaapkamers waarvan eentje voorzien van een wastafel.

Dit pand is volledig voorzien van houten ramen met dubbele beglazing. De verwarming gebeurt elektrisch d.m.v. convectoren. Er is tevens aardgas in de straat aanwezig.

Wenst u dit multifunctionele pand zelf eens te bekijken of meer info, twijfel dan niet en neem snel contact op via 089/71 82 82 of via info@machon.be

Bebouwing

Bouwjaar 1991
Aantal slaapkamers 3
Grond oppervlakte 819 m≤

Comfort

Beglazing Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op overeen te komen
Aantal garages 1
Aantal parkeerplaatsen 3

EPC gegevens

EPC waarde 256 kWh/m≤
256

Geografische info

Oudekerkstraat 27 , Kinrooi
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt