Brugstraat 15 - Maasmechelen

Gemengd gebruik

Ref: spir6247

Omschrijving

+++Bekijkt u de woning via een aanverwante website, ga dan naar www.machon.be en klik op ďGRONDPLANĒ voor meer fotoís, afmetingen en plannen!+++

Het Vuchter Kwadraat

Het Vuchter Kwadraat is een vierkantshoeve met een prachtige zuidgeoriŽnteerde tuin gelegen in Vucht, een rustig dorp in de Maasvlakte, ingesloten tussen de Maas en de Zuid-Willemsvaart.

De vierkantshoeve werd gebouwd in de typische U-vorm met binnenkoer en dateert van 1870. Tussen 1999 en 2008 werd deze vierkantshoeve gerenoveerd met ecologische verantwoorde materialen tot een prachtige landelijke B&B en apart woongedeelte.
Verder is deze hoeve voorzien van zonnepanelen. De certificaten brengen nog 13 jaar 270Ä/1000kwh op.

We betreden het woongedeelte via de inkomhal en lopen zo verder naar de ingerichte keuken met uitzicht op de rustgevende veranda.
Op het gelijkvloerse is ook nog een ingerichte badkamer aanwezig met inloopdouche, lavabo en toilet. Verder beschikt deze woning nog over een gezellige leefruimte en een prachtige zichthoek die toegang verleent tot de bureauruimte.
Via de trappenhal komt men op de eerste verdieping waar zich twee ruime slaapkamers bevinden. Ook is hier een apart toilet voorzien en een extra ruimte met invulling naar keuze.

Het is de oude stal die werd omgebouwd tot een landelijke B&B met drie romantische kamers, waarvan de afwerking werd geÔnspireerd door de mooie rozentuin. Elke kamer is voorzien van het nodige comfort en een eigen badkamer met lavabo, douche en toilet.
Heerlijk ontwaken in de ontbijtruimte met uitzicht op de binnenkoer of genieten van het prachtig uitzicht in de oranjerie.
Heb je nood aan rust, verdwaal dan even in de tuin tussen de rozen en buxus.

Ben je opzoek naar veel opslagruimte of werkruimte? Ook dat heeft deze vierkantshoeve te bieden, met maar liefst 240 m≤.

Met de nodige aanpassingen en goedkeuring van de gemeente kan de hoeve omgevormd worden tot 1 grote woning, een kangoeroewoning, woning voor vrije beroepen,Ö

Alle basisvoorzieningen liggen binnen een straal van 1km en de E313-E314 zijn vlot te bereiken. Het Vuchter Kwadraat is immers goed gelegen voor een fiets- of wandeltocht. Gezellig winkelen in ďMaasmechelen VillageĒ, Genk, Hasselt, Maastricht of Aken kan en dit allemaal binnen een straal van 40km.

Zie jij jezelf hier al wonen of een B&B uitbaten? Aarzel niet en neem dan zeker contact op met ons kantoor voor een bezichtiging. Tel: 089/718282 Email: info@machon.be

Bebouwing

Bouwjaar 1870
Renovatiejaar 2008
Aantal slaapkamers 5
Grond oppervlakte 2603 m≤

Comfort

Verwarming Aardgas
Beglazing Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Nee wordt geacht vergund te zijn - bouwjaar 1870 Het pand staat in de inventaris van het cultuurbezit in Belgie, bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen.
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op overeen te komen

EPC gegevens

EPC waarde 200 kWh/m≤
200

Geografische info

Brugstraat 15 , Maasmechelen
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt